8.5 C
New York
Wednesday, June 17, 2020
Home Latest News Anderson Cooper says that becoming a dad is his ‘Dream Come True,’...

Anderson Cooper says that becoming a dad is his ‘Dream Come True,’ and also reveals why he’s co-parenting with his ex.

https://celebrityinsider.org/wp-content/uploads/2020/06/Anderson-Cooper-Says-That-Becoming-A-Dad-Is-His-Dream-Come-True-Also-Reveals-Why-He-Is-Co-Parenting-With-His-Ex.jpg

Anderson Cooper verraste zijn fans in april toen hij op CNN aankondigde dat hij op 53-jarige leeftijd voor het eerst vader was geworden. Cooper begroette zijn zoon, Wyatt Morgan, op de 27e. April door haar draagmoeder en verklaarde in een nieuw interview dat het haar droom was om vader te worden.

In een interview met People magazine ter gelegenheid van hun allereerste nummer van Pride, sprak Cooper over zijn leven als ouder van een pasgeborene. Hij legde ook uit waarom hij Wyatt koos om verwant te zijn met zijn voormalige partner Benjamin Maysani.

In april verraste #Anderson Cooper de wereld door aan te kondigen dat hij vader zou worden. Vandaag, in het allereerste nummer van #Pride’s @popeople, deelt een presentator de voorpagina met zijn kleine jongen Wyatt Morgan en leidt zelfs het tijdschrift door de kindertijd van zijn zoon, pic.twitter.com/kdWJnUAe3K.

– ET Canada (@ETCanada) 10. Juni 2020.

Toen ik 12 jaar oud was en ik wist dat ik homo was en ik aan mijn leven dacht, raakte ik altijd van streek omdat ik dacht: Ik kan nooit een baby krijgen, zei Cooper. Deze droom is uitgekomen. Ik heb het gevoel dat mijn leven echt is begonnen. En ik vraag me af waar ik op zat te wachten? Het is een nieuw niveau van liefde. Het is anders dan alles wat ik ooit heb meegemaakt, maar tegelijkertijd is het heel vertrouwd en ongelooflijk speciaal en intiem. Het is zeer ongebruikelijk.

Cooper zegt dat hij zich nu meer dan ooit geïnvesteerd voelt in de toekomst, en er is iets met een baby waardoor hij zich verbonden voelt met wat er in de wereld gebeurt. Tegen de achtergrond van de coronaviruspandemie en de protesten van George Floyd heeft hij vanuit huis gewerkt en zegt hij dat hij, nu hij vader is, ervoor wil zorgen dat de wereld Wyatt op een betere plek opgroeit.

Ze maken zich plotseling meer zorgen over de toekomst van ons allemaal,” zei Cooper.

Hij geeft toe dat hij moeer is dan ooit in zijn leven, maar dat zou hij niet veranderen voor de wereld. Cooper heeft ook laten zien dat hij emotioneler is dan ooit, en hij huilt over dingen waar hij nog nooit over heeft gehuild.

Anderson Cooper opent zich om de vader van kleine Wyatt te worden: Het is een nieuw niveau van liefde https://t.co/x1CA1QPdYR pic.twitter.com/TtAgV77DF1.

– Mensen (@people) 9. juni 2020

Cooper zegt dat Maizani ook huilt met Wyatt nadat hij hem nooit heeft zien huilen tijdens hun tienjarige vriendschap. Het CNN anker zegt dat het geweldig is om overweldigd te worden door emotie.

Cooper zegt dat hij en Maisani zich in 2018 weliswaar opsplitsen, maar dat er geen gal tussen hen is. Hij begrijpt dat dit misschien onconventioneel lijkt voor de co-ouders, maar Maisani is voor de Cooper-familie. De presentator weet hoe het is om op te groeien zonder vader (zijn vader, Wyatt Emory Cooper, stierf tijdens een hartoperatie toen Anderson 10 jaar oud was), en als er iets met hem gebeurt, wil hij dat zijn zoon omringd wordt door liefde.

Reclame

Een voormalig echtpaar is van plan om Wyatt op te voeden in de gerenoveerde vier verdiepingen tellende Cooper Firehouse in New York City. Anderson Cooper weet dat hij het geluk heeft een vader te zijn en hij bedankt alle lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgenders en homo’s die generaties lang hebben gevochten, vooral degenen die nooit hebben gedacht dat het een kans was om een eigen familie te hebben.

Anti-Scraper Copyright – CelebrityInsider.ORG – Publication Announcements :
31

Most Popular

Anjelika Washington Talks to Dr. Mid-Nite and the Importance of a Black Female Superhero

While the first four episodes of DC Stars Girl were mainly the story of Courtney Whitmore/Stargirl, another important character emerged whose story began to...

‘Sunil Chhetri was one of those who glorified Indian football’

К : ITP Published : 14. June 2020. 16:06:34 Sunil Chetree with Head Coach Igor Stimak. (Source: AIFF) The head coach of India, Igor Stimak, greeted...

Khushiyaan Foundation wins hearts by feeding a Million lives during Coronavirus Pandemic

Mumbai: To provide relief during the tough fight of corona pandemic, Khushiyaan Foundation ( A Thane based Non-profit organisation) stepped forward and extended their...

Sam Raimi’s The Dead Is Coming to Drive-In Theaters Starting This Weekend

For horror fans who enjoy the theatrical experience, the Evil Dead are coming to the cinema this summer. The news was announced by Grindhouse...